Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

SIA “Ogres Namsaimnieks” darbinieki piedalās labdarības akcijā

Aprīļa beigās saņēmām ziņu no biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Viduslatvijas komitejas, ka Atbalsta komplektu izdales punktā Meža prospektā 9, Ogrē, esošie pārtikas krājumi tuvojas beigām. Šīs pārtikas pakas paredzētas trūkumā nonākušām ģimenēm ar bērniem, senioriem un personām ar invaliditāti, kuriem ir zemi ienākumi un nav piešķirts trūcīgā vai maznodrošinātā statuss. Pārtikas pakas tiek izdalītas biedrības “Latvijas Samariešu apvienība” labdarības iniciatīvas – pārtikas banka “Paēdušai Latvijai” – ietvaros.

Pateicoties pašu iniciatīvai, arī SIA “Ogres Namsaimnieks” darbinieki piedalījās šajā labdarības akcijā. Kopīgi esam ziedojuši ilgstoši uzglabājamus pārtikas produktus, ar kuriem pietiks vismaz 10 nokomplektētām pārtikas pakām.

SIA “Ogres Namsaimnieks” darbinieki aicina atsaukties labdarības iniciatīvai arī citus uzņēmumus un iestāžu darbiniekus. Kopā mēs varam atbalstīt tos, kuriem šajā laikā iet grūtāk un nepieciešama līdzcilvēku palīdzība!

Pārtikas bankas “Paēdušai Latvijai” pārtikas izdales punktā Meža prospektā 9, Ogrē, var:

  • Ziedot pārtikas produktus otrdienās no plkst. 15:00 līdz 17:00;
  • Saņemt pārtikas produktus otrdienās no plkst. 14:00 līdz 17:00.

Lai vienotos par citu laiku, kurā iespējams nodot pārtikas produktus, lūgums zvanīt uz tālruņa numuru 29266059 (darba dienās no plkst. 9:00 līdz 17:00) vai rakstot e-pastu uz lsk.viduslatvija@redcross.lv.

Kādus pārtikas produktus var ziedot?

Tiek pieņemti kvalitatīvi, ilgstošai lietošanai derīgi produkti, kuru uzglabāšanai nav nepieciešams nodrošināt īpašu temperatūru, piemēram, konservi, eļļa, cukurs, makaroni, medus, milti, graudaugi, žāvēti augļi, garšvielas, tēja un kafija.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā par pārtikas produktu nodošanas un saņemšanas kārtību lūdzam sazināties ar biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Viduslatvijas komiteju, zvanot uz tālruņa numuru 29266059 vai rakstot e-pastu uz lsk.viduslatvija@redcross.lv.

Plašāka informācija par labdarības iniciatīvu pārtikas banka “Paēdušai Latvijai” pieejama mājas lapā paedusailatvijai.lv.

Aicinām gan pārtikas produktu ziedotājus, gan saņēmējus būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos pasākumus un ieteikumus Covid-19 izplatības ierobežošanai!

Related Posts

Arhīvi