Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Ārkārtējās situācijas laikā aicinām ziedot pārtikas produktus!

SIA “Ogres Namsaimnieks” valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā aicina iedzīvotājus būt atsaucīgiem un atbalstīt tos, kuri esošās situācijas rezultātā ir zaudējuši darbu un nonākuši finansiālās grūtībās.

Lūdzam iedzīvotājus ziedot ilgstoši uzglabājamus pārtikas produktus labdarības iniciatīvas – pārtikas banka “Paēdušai Latvijai” – ietvaros. Šo labdarības iniciatīvu pirms 10 gadiem uzsāka biedrība “Latvijas Samariešu apvienība”, un tās mērķis ir palīdzēt ar pārtiku trūkumā nonākušām ģimenēm ar bērniem, senioriem un personām ar invaliditāti, kuriem ir zemi ienākumi un nav piešķirts trūcīgā vai maznodrošinātā statuss.

Ogres iedzīvotājiem, kuri vēlas palīdzēt grūtībās nonākušajiem līdzcilvēkiem, pārtikas produktu ziedošanas iespēja turpmāk tiks nodrošināta tieši Ogrē. Tas ir iespējams, pateicoties sadarbībai ar biedrību “Latvijas Samariešu apvienība” un biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Viduslatvijas komiteju, kuras atsaucās SIA “Ogres Namsaimnieks” aicinājumam un piekrita uzņemties rūpes par Ogres iedzīvotāju ziedoto pārtikas produktu pieņemšanu un organizēt to nodošanu tālāk.

Kur var ziedot un saņemt pārtikas produktus?

Pārtikas bankas “Paēdušai Latvijai” pārtikas izdales punktā:

  • Meža prospektā 9, Ogrē (Biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Viduslatvijas komitejas Atbalsta komplektu izdales punkts).
  • Ziedot pārtikas produktus var otrdienās no plkst. 15:00 līdz 17:00.
  • Saņemt pārtikas produktus var otrdienās no plkst. 14:00 līdz 17:00.

Lai vienotos par citu laiku, kurā iespējams nodot pārtikas produktus, lūgums zvanīt uz tālruņa numuru 29266059 (darba dienās no plkst. 9:00 līdz 17:00) vai rakstot e-pastu uz lsk.viduslatvija@redcross.lv.

Kā pieteikties pārtikas produktu saņemšanai?

Kādus pārtikas produktus var ziedot?

Tiks pieņemti kvalitatīvi, ilgstošai lietošanai derīgi produkti, kuru uzglabāšanai nav nepieciešams nodrošināt īpašu temperatūru, piemēram, konservi, eļļa, cukurs, makaroni, medus, milti, graudaugi, žāvēti augļi, garšvielas, tēja un kafija.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā par pārtikas produktu nodošanas un saņemšanas kārtību, lūdzam sazināties ar biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Viduslatvijas komiteju, zvanot uz tālruņa numuru 29266059 vai rakstot e-pastu uz lsk.viduslatvija@redcross.lv.

Informācija par labdarības iniciatīvu pārtikas banka “Paēdušai Latvijai” pieejama mājas lapā http://www.paedusailatvijai.lv.

SIA “Ogres Namsaimnieks” izsaka pateicību biedrībai “Latvijas Samariešu apvienība” un biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” Viduslatvijas komitejai par atsaucību un nesavtīgo darbu!

Aicinām gan pārtikas produktu ziedotājus, gan saņēmējus būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos pasākumus un ieteikumus Covid-19 izplatības ierobežošanai!

Related Posts

Arhīvi