Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Aktuālā informācija par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas telpu dezinfekciju

Ņemot vērā Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju, lai mazinātu Covid-19 infekcijas izplatīšanās riskus, sākot ar š. g. 16. martu, SIA “Ogres Namsaimnieks” pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas telpās tiek veikti papildu sanitārās kopšanas pasākumi ar dezinfekcijas līdzekļiem.

Šobrīd SIA “Ogres Namsaimnieks” sētnieki veic ikdienas dezinfekcijas darbus divas reizes dienā pēc šāda plāna:

  • pirmajā reizē sākot dezinfekciju no plkst. 7:00,
  • otrajā reizē sākot dezinfekciju no plkst. 14:00.

Pēc minētā plāna tiek dezinficētas kāpņu margas (lenteri), ieejas durvju rokturi, gaismas slēdži, pasta kastītes, dzīvojamās mājās, kurās ir lifts, arī lifta pogas, savukārt tajās, kurās ir kodu atslēgas, arī kodu paneļi.

Koplietošanas telpu grīdas ar dezinfekcijas līdzekļiem tiek mazgātas divas reizes nedēļā.

Lai iedzīvotāji būtu informēti par SIA “Ogres Namsaimnieks” veiktajiem dezinfekcijas pasākumiem dzīvojamās mājās,  ir sagatavots koplietošanas telpu dezinfekcijas pasākumu plāns, kas tuvākajā laikā tiks izlikts visu uzņēmuma pārvaldīšanā esošo dzīvojamo māju kāpņu telpās.

Koplietošanas telpu dezinfekcijai paredzētie līdzekļi tiek izmantoti atbilstoši Slimību profilakses un kontroles centra ieteikumiem telpu tīrīšanai un dezinfekcijai. Šobrīd izmantotā dezinfekcijas līdzekļa hloram raksturīgā smarža izgaro 15–30 minūšu laikā pēc virsmu dezinfekcijas.

SIA “Ogres Namsaimnieks” ir iepirkusi dezinfekcijas līdzekļus pietiekamā daudzumā, lai nodrošinātu nepieciešamos dezinfekcijas pasākumus visās tās pārvaldīšanā esošajās daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās.

Lūdzam iedzīvotājus sazināties ar SIA “Ogres Namsaimnieks” Teritorijas uzkopšanas nodaļu, zvanot uz tālruņa numuriem 65055404 vai 25405309, gadījumos, kad viņu rīcībā ir informācija, ka viņu dzīvojamā mājā netiek veikti augstāk minētie papildu dezinfekcijas pasākumi.

SIA “Ogres Namsaimnieks” aicina dzīvojamo māju iedzīvotājus ievērot individuālos piesardzības pasākumus, atrodoties koplietošanas telpās un pēc uzturēšanās tajās, tajā skaitā bez vajadzības nepieskarties kāpņu margām un citām virsmām koplietošanas telpās.

Related Posts

Arhīvi