Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Aicinām ievērot piesardzības pasākumus Covid-19 izplatības ierobežošanai!

Kādi ir covid-19 saslimšanas simptomi?

  • Raksturīgākie simptomi ir elpceļu slimības pazīmes: paaugstināta temperatūra, klepus, iekaisusi rīkle un apgrūtināta elpošana.

Kā rīkoties, ja ir konstatētas elpošanas ceļu infekcijas pazīmes?

  • Telefoniski sazināties ar savu ģimenes ārstu un, ja veselības stāvoklis to pieļauj, ārstēties mājās.
  • Ja esat sastapies ar Covid-19 infekcijas avotu vai atgriezies no šī vīrusa skartajām valstīm, saslimšanas simptomi var parādīties 14 dienu laikā:
    • ja parādās viegli saslimšanas simptomi, jāzvana uz 8303, lai pieteiktos Covid‑19 analīžu veikšanai. Analīžu nodošanai var pieteikties arī E. Gulbja laboratorijā, zvanot uz tālruņa numuru 67801112;
    • ja saslimšanas simptomi ir smagi (ļoti augsta temperatūra, elpas trūkums), jāzvana uz 113.

Informācijai!

SIA “Ogres Namsaimnieks” sākot ar š. g. 16. martu ir uzsākusi tās pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas telpu papildu sanitārās kopšanas pasākumus – dezinfekciju ar hloru. Divas reizes dienā tiek mazgāti kāpņu telpu ieejas durvju rokturi un kāpņu margas, un divas reizes nedēļā tiek mazgātas grīdas kāpņu telpās.

Lūdzam iedzīvotājus sazināties ar SIA “Ogres Namsaimnieks” Teritorijas uzkopšanas nodaļu, zvanot uz tālruņa numuriem 65055404 vai 25405309, gadījumos, kad viņu rīcībā ir informācija, ka viņu dzīvojamā mājā netiek veikti augstāk minētie papildu dezinfekcijas pasākumi.

Aicinām daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotājus atbildīgi izturēties pret savu un citu cilvēku veselību un dzīvību!

Lūdzam sekot aktuālajai informācijai, kas saistīta ar Covid-19:

Related Posts

Arhīvi