Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Papildu sanitārās kopšanas pasākumi dzīvojamo māju koplietošanas telpās

Lūdzam iedzīvotājus sazināties ar SIA “Ogres Namsaimnieks” Teritorijas uzkopšanas nodaļu, zvanot uz tālruņa numuriem 65055404 vai 25405309, gadījumos, kad viņu rīcībā ir informācija, ka viņu dzīvojamā mājā netiek veikti zemāk minētie papildu dezinfekcijas pasākumi.

Ņemot vērā Latvijā izsludināto ārkārtējo situāciju un ievērojot Slimību profilakses un kontroles centra ieteikumus telpu tīrīšanai, lai mazinātu Covid-19 infekcijas izplatīšanās riskus, SIA “Ogres Namsaimnieks” sākot ar š. g. 16. martu ir uzsākusi visu tās pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas telpu papildu sanitārās kopšanas pasākumus – dezinfekciju ar hloru.

Šobrīd divas reizes dienā tiek mazgāti kāpņu telpu ieejas durvju rokturi un kāpņu margas (lenteri), un divas reizes nedēļā tiks mazgātas grīdas kāpņu telpās.

Ārkārtējās situācijas laikā pastiprināta uzmanība tiks pievērsta dzīvojamo māju koplietošanas telpu uzkopšanai un dezinfekcijai.

Sētniekiem tiks izdalīti arī individuālie aizsardzības līdzekļi (sejas maskas). Reaģējot uz ārkārtējo situāciju, sētnieku vajadzībām ir pasūtīts lielāks daudzums gumijas cimdu, kā arī papildu līdzekļi dezinfekcijas nodrošināšanai.

Related Posts

Arhīvi