Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Informācija par BIO atkritumu konteineru izvešanu

Atgādinām, ka SIA “Ogres Namsaimnieks” sadarbībā ar atkritumu apsaimniekotāju SIA “Ķilupe” š. g. 03. maijā uzsāka bioloģisko atkritumu konteineru uzstādīšanu pie SIA “Ogres Namsaimnieks” pārvaldīšanā esošajām dzīvojamām mājām.

Līdz ar BIO atkritumu konteineru uzstādīšanu SIA “Ogres Namsaimnieks” ir saņēmis vairākas sūdzības no daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotājiem, ka bioloģisko atkritumu konteineros ir savairojušies balti tārpi.

Šo tārpu rašanās ir saistīta ar siltajiem laikapstākļiem un atkritumu trūdēšanu. Līdz ar to, lai mazinātu šo tārpu un citu kukaiņu savairošanos BIO atkritumu konteineros, sākot ar š. g. 11. jūniju bioloģisko atkritumu konteinerus atkritumu apsaimniekotājs SIA “Ķilupe” izvedīs pēc regulāra grafika – katru otro nedēļu (otrdienās). Līdz šim bioloģisko atkritumu konteineri tika izvesti 1 reizi mēnesī.

Plašāka informācija par bioloģiskajiem atkritumiem, ko drīkst/nedrīkst izmest konteinerā, konteineru izvešanas un mazgāšanas izmaksām pieejama: https://www.ogresnamsaimnieks.lv/2024/04/23/biologisko-atkritumu-konteineru-uzstadisana-pie-daudzdzivoklu-dzivojamam-majam/ .

Related Posts

Arhīvi