Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Vides akcija “Dod riepām otru dzīvi”

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Iestājoties riepu maiņas laikam, jāatceras, ka nolietotās riepas nedrīkst izmest sadzīves atkritumos, un noteikti ne ceļa malā vai mežā, tādējādi radot kaitējumu apkārtējai videi.

Lai veicinātu iedzīvotāju atbildību un uzlabotu pieejamību pareizai nolietotu riepu utilizācijai, AS “AJ Power Recycling” sadarbībā ar SIA “3R’’ un reģionālajiem atkritumu apsaimniekotājiem SIA “Ķilupe”, SIA “Kuldīgas komunālie pakalpojumi”, SIA “Bauskas novada komunālserviss”, SIA “AAS “Piejūra”” līdz pat 2. jūnijam rīko vides akciju “Dod riepām otru dzīvi”, kuras laikā iedzīvotājiem iespējams bez maksas nodot nolietotās vieglo automašīnu riepas (vienu riepu komplektu – četras vieglo automašīnu riepas bez diskiem).  Vides akcija norisināsies Bauskā, Iecavā, Tukumā, Talsos, Kandavā, Kuldīgā, Ogrē, Skrīveros, Koknesē, Lielvārdē un Madlienā.

No 6. maija līdz 12. maijam Ogrē nolietotās vieglo automašīnu riepas bez maksas tiks pieņemtas SIA “Ķilupe” šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā Akmeņu ielā 43B, Ogrē.

Plašāka informācija par AS „AJ Power Recycling” rīkoto akciju pieejama ŠEIT .

Related Posts

Arhīvi