Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Atskats uz Ēnu dienu SIA “Ogres Namsaimnieks”

Š.g. 04.aprīlī visā Latvijā norisinās pasākums “Ēnu diena”, kura mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum. Latvijā “Ēnu diena” tiek organizēta jau divdesmit otro gadu.

“Ēnu diena” ir karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Šī ir programma, kas rosina jauniešus plānot savu nākotni jau skolas laikā. “Ēnu diena” sekmē jauniešu integrāciju sabiedrībā un darba tirgū nākotnē.

Arī SIA “Ogres Namsaimnieks” piedalās “Ēnu dienā” jau trešo gadu, piedāvājot jauniešiem iepazīt daudzdzīvokļu māju pārvaldīšanas nozari un ēnot kādu no SIA “Ogres Namsaimnieks” darbiniekiem. Šogad SIA Ogres Namsaimnieks pieteicās 4 ēnotāji – viens ēnotājs no Ogres 1. vidusskolas un trīs ēnotāji no Ogresgala pamatskolas. Visi jaunieši ēnoja uzņēmuma izpilddirektoru Ritvaru Cinīti.

“Ēnu dienas” ietvaros ēnotāji iepazinās ar SIA “Ogres Namsaimnieks” galvenajiem darbības virzieniem, izpilddirektora darba pienākumiem. Ēnotāji kopā ar izpilddirektoru piedalījās SIA “Ogres Namsaimneks” vadības iknedēļas sapulcē. Ēnotājiem bija iespēja sastapt un noskaidrot, ko ikdienā dara uzņēmuma valdes loceklis, Klientu apkalpošanas nodaļas, Finanšu nodaļas, Juridiskās un iepirkumu nodaļas, Teritorijas uzkopšanas nodaļas, Remontu nodaļas un Siltumapgādes nodaļas darbinieki.

Ēnotājiem bija iespēja doties arī nelielā ekskursijā uz divām katlu mājām, kurās tiek ražota siltumenerģija – šķeldas katlumāju Rietumu ielā, Ogrē, un gāzes katlumāju Akmeņu ielā 43, Ogrē.

Priecājamies par jauniešu izrādīto interesi, piesakoties “Ēnu dienas” pasākumā!

Related Posts

Arhīvi