Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

“Eko Dienas” 2023 Ogres novadā – pieteikšanās līdz 14. aprīlim!

Atkritumu apsaimniekotājs SIA “Ķilupe” piedāvā privātmāju un dzīvokļu īpašniekiem, kā arī uzņēmumiem un pašvaldības iestādēm iespēju ērti un bez maksas atbrīvoties no nolietotas elektrotehnikas, makulatūras, stikla iepakojuma un tīra, atkārtotai lietošanai derīga apģērba un apaviem.

“Eko Dienu” laikā no Ogres novada iedzīvotājiem bez maksas tiks pieņemta:

  • Makulatūra: avīzes, žurnāli, grāmatas;
  • Stikla iepakojums: tukšas stikla burkas un pudeles;
  • Sadzīves elektrotehnika: televizori, ledusskapji, gāzes plītis, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, datori un monitori, radioaparāti, mūzikas centri, magnetolas, telefoni, putekļusūcēji, gludekļi, fēni, tējkannas, blenderi un cita mazā virtuves sadzīves tehnika, mobilie telefoni un to lādētāji utt. Nolietotās elektropreces nedrīkst būt izjauktas!
  • Tīrs, atkārtotai lietošanai derīgs apģērbs un apavi: krekli, bikses, jakas, kleitas, svārki, mēteļi, cimdi, cepures, apavi (pāris), mājas tekstils (aizkari, segas, palagi, galdauti, u. c.). Visam jābūt iepakotam stingri aizsietā maisā, lai nepiekļūtu mitrums.

Makulatūras, stikla iepakojuma, sadzīves elektrotehnikas un tīra, atkārtotai lietošanai derīga apģērba un apavu savākšana un izvešana notiks bez maksas ar SIA “Ķilupe” transportu un darbaspēku, piebraucot pie katra klienta individuāli.

“Eko Dienu” ietvaros pieteiktie atkritumi būs jāizliek plkst. 8:00 (par atkritumu novietošanas vietu jāvienojas, piesakot to izvešanu), dienas laikā piebrauks kravas transports un visu savāks. Līdz ar to iedzīvotājiem nav jābūt mājās.

“Eko Dienu” 2023 Ogres novadā kalendārs:

Kad?Kur?
19., 20., 21. aprīlisOgrē, Ogresgalā, Ciemupē – pieteikšanās līdz 14. aprīlim!
10., 11. maijsLielvārdē un Ķegumā, Rembates pagastā
12. maijsJumpravas pagastā un Kaibalas ciemā
24., 25., 26. maijsMadlienas, Krapes, Ķeipenes, Lauberes, Meņģeles, Mazozolu, Suntažu, Taurupes, Lēdmanes pagastos
30., 31. maijsBirzgales un Tomes pagastos

Pakalpojumu var pieteikt, zvanot uz tālruņa numuriem 29104053 vai 65071222, kā arī sūtot e‑pastu ar tematu “Eko Diena” uz kilupe@gmail.com.

Related Posts

Arhīvi