Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Atskats uz Ēnu dienu SIA “Ogres Namsaimnieks”

Š. g. 5. aprīlī visā Latvijā norisinājās Ēnu diena, kuras mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu izvēlēties savu nākotnes profesiju.

Šogad SIA “Ogres Namsaimnieks” uzņēma divas ēnotājas – Elīzu no Ogres tehnikuma, kura ēnoja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciālisti Alīnu Melngaili, un Svetlanu no Salaspils pamatskolas, kura ēnoja uzņēmuma nodaļas vadītājus – Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāju Sanitu Zīverti un Siltumapgādes nodaļas vadītāju Igoru Minovu.

Ēnu dienas ietvaros ēnotājas iepazinās ar Klientu apkalpošanas nodaļas darbu, iemēģināja roku SIA “Ogres Namsaimnieks” mājas lapas un “Facebook” lapas apkalpošanā (publicēja tajās informāciju), kopīgi ar saviem ēnu devējiem sagatavoja un izlika informatīvus paziņojumus par uzņēmuma darba laika izmaiņām pirmssvētku un svētku dienās.

Meitenes iepazinās ar SIA “Ogres Namsaimnieks” galvenajiem darbības virzieniem, satika administrācijas darbiniekus, apskatīja mūsu biroja telpas Mālkalnes prospektā 3, Ogrē, kā arī devās nelielā ekskursijā uz divām katlumājām, kurās tiek ražota siltumenerģija Ogres iedzīvotājiem – šķeldas katlumāju Rietumu ielā, Ogrē, un gāzes katlumāju Upes prospektā, Ogrē.

Priecājamies par ēnotāju interesi par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanas nozari! Aicinām skolēnus arī nākamajos gados pieteikties Ēnu dienai mūsu uzņēmumā!

Related Posts

Arhīvi