Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Informācija par apkuri daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās, iestājoties siltākam laikam

SIA “Ogres Namsaimnieks” atgādina, ka katrā pārvaldīšanā esošajā daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā visu apkures sezonu darbojas individuāls siltummezgls ar termoregulācijas iekārtu. Ārgaisa temperatūrai sasniedzot +10 vai +12 (atsevišķām dzīvojamām mājām pēc saskaņošanas ar dzīvokļu īpašnieku pilnvaroto personu +8) grādus pēc Celsija, apkure automātiski tiek izslēgta. Temperatūrai atkal pazeminoties, apkure automātiski ieslēdzas. Pateicoties termoregulācijas iekārtai, dzīvokļu īpašnieki maksā tikai par apkurei faktiski patērēto siltumenerģiju.

Ja dzīvoklī ir pārāk karsti vai auksti, iedzīvotāji var zvanīt uz SIA “Ogres Namsaimnieks” Klientu apkalpošanas nodaļas tālruņa numuru 65049114.

Informācija tiks nodota atbildīgajiem speciālistiem, kas pārbaudīs dzīvojamās mājas siltummezglu un izvērtēs, vai nepieciešams mainīt termoregulācijas uzstādījumus visā dzīvojamā mājā.

Ja rodas aizdomas, ka dzīvojamā mājā notikusi kāda avārijas situācija, piemēram, radiatori pēkšņi vispār nesilda, lai gan ārā ir tikai +5 grādi pēc Celsija, lūdzam zvanīt Avārijas dienestam (visu diennakti) uz tālruņa numuru 65022261.

Related Posts

Arhīvi