Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Par kļūdaini izsūtītiem paziņojumiem no Būvniecības informācijas sistēmas

SIA “Ogres Namsaimnieks” informē, ka sākot ar š. g. 1. martu, Mājas lieta ir jākārto elektroniski Būvniecības informācijas sistēmā (BIS). Turpmāk savu Mājas lietu dzīvokļu īpašnieki varēs apskatīt paralēli gan BIS, gan SIA “Ogres Namsaimnieks” klientu portālā e.ogresnamsaimnieks.lv. BIS Mājas lietā šobrīd tiek ievadīti dokumenti, kas attiecas uz mājas pārvaldīšanu pēc š. g. 1. marta. Dokumentus par dzīvojamās mājas pārvaldīšanu līdz 1. martam šobrīd var apskatīt tikai SIA “Ogres Namsaimnieks” klientu portālā (reģistrēti lietotāji).

Tie dzīvokļu īpašnieki, kuri ir reģistrējušies BIS, tajā ir saņēmuši kļūdainus paziņojumus, ka ir kavēts dzīvojamās mājas periodiskās apskates veikšanas termiņš. Kļūdainie paziņojumi ir izsūtīti automātiski no BIS, un šos paziņojumus nav izsūtījis pārvaldnieks SIA “Ogres Namsaimnieks”.

SIA “Ogres Namsaimnieks” ir veicis visu dzīvojamo māju vizuālo apsekošanu paredzētajos termiņos. Apsekošanas aktus ikviens dzīvokļa īpašnieks var apskatīt SIA “Ogres Namsaimnieks” klientu portāla sadaļā “Mājas lieta”.

Vairāk par kļūdaino paziņojumu BIS skatīt skaidrojumu ŠEIT.

Related Posts

Arhīvi