Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

SIA “Ogres Namsaimnieks” Rūķu egle papildina Ogres svētku rotu

Tuvojoties Ziemassvētkiem, Ogres novada pašvaldība ceturto gadu aicinājusi vietējos uzņēmējus, iedzīvotājus, iestādes un nevalstiskās organizācijas kopīgi radīt svētku noskaņu, izgreznojot kādu eglīti Ogrē.

SIA “Ogres Namsaimnieks” arī šogad atsaucās aicinājumam – izrotājām egli pie Zilokalnu prospekta 12, Ogrē. Šogad īpaši priecājamies par paveikto, jo mūsu svētku eglīti papildina arī rūķu ģimenīte! Tā arī tapa mūsu uzņēmuma eglītes nosaukums – Rūķu egle!

Iepriekšējos gadus egles rotātas Špakovska parkā (2019. gadā), Vidus prospekta rotaļu laukumā (2020. gadā) un Brīvības ielā pie karoga masta (2021. gadā).

Visā novadā ir izrotātas vairāk nekā 40 svētku eglītes, kuras varēs apskatīt līdz 2023. gada 8. janvārim. Iedzīvotāju un pilsētas viesu ērtībai Ogres novada Tūrisma informācijas centrs izveidojis kartes Ziemassvētku rotājumu un eglīšu apskatei:

Par izrotātajām eglītēm ir iespējams balsot – pie katras egles ir numurs (SIA “Ogres Namsaimnieks” eglītei piešķirts 5. numurs) un informācija par to, kas izdaiļojis eglīti, kā arī kvadrātkods, kuru noskenējot var piekļūt balsošanas anketai. Tā pieejama arī ŠEIT.

Aicinām izbaudīt skaisto ziemas laiku un apskatīt izrotātās egles!

Lai gaiša svētku noskaņa!

Related Posts

Arhīvi