Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

SIA “Ogres Namsaimnieks” kolektīvs aicina piedalīties labdarības akcijā!

SIA “Ogres Namsaimnieks” jau trešo gadu aicina piedalīties Ziemassvētku laika labdarības akcijā!

Akcijas ietvaros mūsu darbinieki sarūpēs nelielas dāvaniņas maznodrošinātiem, vientuļiem senioriem Ogrē un tās apkārtnē. Dāvanas senioriem neilgi pirms Ziemassvētkiem nogādās sabiedriskā labuma organizācijas “Latvijas Samariešu apvienības” Vidusdaugavas nodaļas aprūpes darbinieki.

SIA “Ogres Namsaimnieks” aicina ikvienu pievienoties labdarības akcijai un kopā iepriecināt seniorus!

Kā piedalīties labdarības akcijā?

  1. Sagatavo paku ar kvalitatīviem, ilgstošai lietošanai derīgiem pārtikas produktiem, kuru uzglabāšanai nav nepieciešams nodrošināt īpašu temperatūru (piemēram, tēja, kafija, konservi, eļļa, cukurs, makaroni, medus, milti, graudaugi, žāvēti augļi, garšvielas), našķiem, kas ātri nebojājas (piemēram, cepumi, šokolāde, konfektes) vai ikdienā noderīgām saimniecības precēm.
  2. Ja vēlies, vari savu sarūpēto paciņu noformēt kā dāvanu un pievienot kartiņu, lai dāvanas saņēmējs zina Tavu vārdu! Ja pakas saturs nav redzams, uz pievienotas lapiņas uzraksti, kas dāvanā ir iekšā, lai aprūpes darbinieki varētu izvērtēt, kuram senioram tā derēs vislabāk.
  3. Līdz š. g. 9. decembrim (ieskaitot) zvani SIA “Ogres Namsaimnieks” uz tālruņa numuru 68626474, raksti e-pastu uz Alina.Melngaile@ogresnamsaimnieks.lv vai raksti mums “Facebook” (www.facebook.com/OgresNamsaimnieks), lai vienotos par paciņas nodošanu. SIA “Ogres Namsaimnieks” darbinieki saziedotās dāvanu paciņas nogādās “Latvijas Samariešu apvienības” Vidusdaugavas nodaļas aprūpes darbiniekiem.

Kā vēl var palīdzēt?

  • Ja vēlies palīdzēt līdzcilvēkiem, neizejot no mājām, aicinām ziedot “Latvijas Samariešu apvienībai”, veicot bankas pārskaitījumu. Ja vēlies, lai līdzekļi nonāktu tieši Vidusdaugavas nodaļas rīcībā (apkalpo Ogres novadu, Ķegumu, Lielvārdi, Aizkraukli, Skrīverus un Ērgļus), maksājuma mērķī norādi “Vidusdaugavas nodaļai”.

Rekvizīti:

Biedrība “Latvijas Samariešu apvienība”

Reģ. nr. 40008001803

Katoļu iela 22, Rīga, LV-1003

Konta Nr. AS “Citadele banka” LV88PARX0015208370001 (SWIFT kods – PARXLV22)

Konta Nr. AS “Swedbank” LV98HABA0551018224165 (SWIFT kods – HABALV22)

  • Par citiem palīdzības veidiem aicinām sazināties ar “Latvijas Samariešu apvienības” Vidusdaugavas nodaļu, zvanot uz tālruņa numuru 22002927 vai rakstot e-pastu uz vidusdaugava@samariesi.lv. Vairāk informācijas mājas lapā www.samariesi.lv.

SIA “Ogres Namsaimnieks” izsaka pateicību “Latvijas Samariešu apvienībai” par atsaucību labdarības akcijas īstenošanā!

Related Posts

Arhīvi