Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Izmaiņas SIA “Ogres Namsaimnieks” cenrādī, sākot ar 1. septembri

2022. gada 1. septembrī spēkā stājies jauns SIA “Ogres Namsaimnieks” maksas pakalpojumu cenrādis siltumapgādes, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu būvdarbiem un remontdarbiem.

Cenrādī iekļauti tādi maksas pakalpojumi kā sildķermeņu un dvieļu žāvētāju maiņa dzīvokļos, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu ierīkošana un maiņa, ūdens un kanalizācijas stāvvadu posmu maiņa dzīvoklī, ūdens krāna, vannas, izlietnes, tualetes poda, kā arī veļasmašīnas un trauku mazgājamās mašīnas uzstādīšana un maiņa.

Jaunajā cenrādī ir aktualizētas pakalpojumu izmaksas – atsevišķiem pakalpojumiem izmaksas ir samazinātas, pēc iespējas optimizējot izmantoto transporta un darbaspēka stundu skaitu, bet daļa pakalpojumu kļuvuši dārgāki, ņemot vērā degvielas cenu sadārdzinājumu.

Starp pakalpojumiem, kuriem ir paaugstinātas izmaksas, ir arī klientu visbiežāk pieprasītie pakalpojumi: tehnisko noteikumu sagatavošana sildķermeņu maiņai – cena 26 EUR (iepriekš 18.15 EUR), apkures / karstā ūdensapgādes sistēmas izlaišana pirms remonta, uzpildīšana un atgaisošana pēc remonta (vienam dzīvoklim) – cena 55.10 EUR (iepriekš 39.10 EUR), sildķermeņu maiņa (atkarībā no sildķermeņu skaita cena paaugstinājusies, sākot no 10 EUR), kā arī ūdens stāvvadu posmu maiņa dzīvoklī, ieskaitot ūdens patēriņa skaitītāju (atkarībā no stāvvadu un skaitītāju skaita cena paaugstinājusies, sākot no 7 EUR).

Cenrādī norādītos maksas pakalpojumus var saņemt, iesniedzot SIA “Ogres Namsaimnieks” iesniegumu un veicot priekšapmaksu ar bankas pārskaitījumu vai bankas karti pirms pakalpojuma saņemšanas.

Ar jauno cenrādi var iepazīties SIA “Ogres Namsaimnieks” mājas lapas sadaļā “Pakalpojumi – Cenrādis”.

Informāciju par cenrādī iekļautajiem maksas pakalpojumiem var saņemt, zvanot Klientu apkalpošanas nodaļai uz tālruņa numuru 65049114.

Related Posts

Arhīvi