Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Radiatoru un dvieļu žāvētāju maiņa dzīvoklī

Radiatorus vai konvektorus un dvieļu žāvētājus, kas pieslēgti apkures sistēmai, dzīvokļos iespējams nomainīt pēc apkures sezonas noslēguma.

Pirms radiatoru vai konvektoru maiņas dzīvoklī obligāti ir jāsaņem SIA “Ogres Namsaimnieks” tehniskie noteikumi sildķermeņu maiņai (maksas pakalpojums).

Jaunus radiatorus vai konvektorus jāiegādājas un jāuzstāda saskaņā ar tehniskajos noteikumos norādīto informāciju. Pirms remontdarbu uzsākšanas ir jāveic apkures sistēmas izlaišana, kā arī pēc remontdarbiem apkures sistēmas uzpildīšana un atgaisošana. Minētos pakalpojumus sniedz SIA “Ogres Namsaimnieks” (maksas pakalpojums). Lai varētu nodrošināt apkures sistēmas izlaišanu, remontdarbu laiks iepriekš jāsaskaņo ar SIA “Ogres Namsaimnieks”.

Mainot dvieļu žāvētāju (nemainot tā izmēru), tehniskos noteikumus saņemt nav nepieciešams, bet, tāpat kā mainot radiatorus vai konvektorus, iepriekš ir jāpiesaka SIA “Ogres Namsaimnieks” apkures sistēmas izlaišana vai karstā ūdensapgādes sistēmas izlaišana, ja dvieļu žāvētājs ir pieslēgts karstā ūdensapgādes sistēmai (maksas pakalpojums), kā arī iepriekš jāsaskaņo remontdarbu veikšanas laiks.

Informāciju par radiatoru un dvieļu žāvētāju maiņu var saņemt, darba laikā zvanot uz Klientu apkalpošanas nodaļas tālruņa numuru 65049114.

Ar informāciju par maksas pakalpojumiem var iepazīties SIA “Ogres Namsaimnieks” mājas lapas sadaļā “Pakalpojumi – Cenrādis”.

Related Posts

Arhīvi