Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

“Eko Dienās” bez maksas izvedīs makulatūru, stiklu un elektrotehniku

Pavasaris ir laiks, kad vairāk domājam par sava īpašuma un vides sakārtošanu. “Eko Dienu” ietvaros atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Ķilupe” piedāvā gan privātmāju un dzīvokļu īpašniekiem, gan uzņēmumiem un pašvaldības iestādēm iespēju ērti un bez maksas atbrīvoties no nolietotas elektrotehnikas, makulatūras un stikla iepakojuma.

“Eko Dienu” laikā no Ogres novada iedzīvotājiem bez maksas tiks pieņemta:

  • makulatūra (avīzes, žurnāli, grāmatas),
  • stikla iepakojums (tukšas stikla burkas un pudeles),
  • sadzīves elektrotehnika: televizori, ledusskapji, gāzes plītis, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, datori, monitori, radioaparāti, mūzikas centri, magnetolas, telefoni, putekļusūcēji, gludekļi, fēni, tējkannas, blenderi un cita mazā virtuves sadzīves tehnika, mobilie telefoni un to lādētāji utt. Jāņem vērā, ka nolietotās elektropreces nedrīkst būt izjauktas.

Makulatūras, stikla iepakojuma un sadzīves elektrotehnikas savākšana un izvešana notiks bez maksas ar SIA “Ķilupe” transportu un darbaspēku, piebraucot pie katra klienta individuāli.

“Eko Dienu” ietvaros pieteiktie atkritumi (makulatūra, stikla burkas/pudeles, nolietotā sadzīves elektrotehnika) būs jāizliek plkst. 8:00 no rīta pie ēkas ieejas (ārpus vārtiņiem, ja tādi ir). Dienas laikā piebrauks kravas transports un visu savāks, līdz ar to iedzīvotājiem nav jābūt mājās.

  • 2022. gada 27., 28., 29. aprīlis“Eko Dienas” Ogres pilsētas, Ciemupes un Ogresgala iedzīvotājiem
  • 2022. gada 5., 6. maijs“Eko Dienas” Birzgales un Tomes pagasta iedzīvotājiem
  • 2022. gada 11., 12. maijs“Eko Dienas” Lielvārdes un Ķeguma pilsētu un Rembates pagasta iedzīvotājiem
  • 2022. gada 18., 19., 20. maijs“Eko Dienas” Madlienas, Krapes, Ķeipenes, Laubere, Meņģeles, Mazozolu, Suntažu un Taurupes pagastu iedzīvotājiem
  • 2022. gada 1., 2. jūnijs“Eko Dienas” Jumpravas pagasta un Kaibalas ciema iedzīvotājiem

Pakalpojumu var pieteikt pa tālruni 29104053 vai 65071222, kā arī e-pastā (ar norādi “Eko Diena”), rakstot uz kilupe@gmail.com.

Related Posts

Arhīvi