Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmos uzsākta sniega tīrīšana

SIA “Ogres Namsaimnieks” pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju sētnieki uzsākuši tīrīt sniegu iekšpagalmos, ņemot vērā pēdējo dienu laikapstākļus. Sētnieki tīra iekšpagalmu ietves, izveidojot gājējiem ejas pāri piebraucamajam ceļam un/vai stāvvietai. Stipras snigšanas laikā sētnieku pienākums ir tīrīt sniegu ik pēc 3–4 stundām, lai pa dzīvojamās mājas piesaistīto teritoriju būtu iespējams pārvietoties gājējiem.

Ietvju kaisīšanai, lai tās nebūtu slidenas, sētnieku darba vajadzībām pie dzīvojamām mājām ir izvietotas smilšu kastes, kuras pēc nepieciešamības tiek papildinātas.

Svarīgi! Iekšpagalma braucamās daļas tīrīšana neietilpst sētnieka pienākumos! SIA “Ogres Namsaimnieks” aicina iedzīvotājus attīrīt no sniega savu automašīnu, kā arī vietu tai apkārt, pārvietojot sniegu uz zaļo zonu (neatstāt uz iekšpagalma braucamās daļas).

Kas jādara, lai pasūtītu iekšpagalma braucamās daļas tīrīšanu no sniega?

Dzīvojamās mājas pārstāvim jāvēršas SIA “Ogres Namsaimnieks”, darba laikā ievietojot iesniegumu papīra formātā pasta kastītē Mālkalnes prospektā 3, Ogrē (1. stāvā) vai rakstot e‑pastu uz info@ogresnamsaimnieks.lv (obligāti jānorāda savs tālruņa numurs). Pakalpojums tiks nodrošināts ar traktortehniku par papildu samaksu, sadalot izmaksas uz visiem attiecīgās dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašniekiem.

Iesniegumā jānorāda, vai pēc iekšpagalma braucamās daļas tīrīšanas sniegu nepieciešams izvest vai tikai pārvietot uz zaļo zonu pie dzīvojamās mājas (ja ir vieta). Sniega izvešana tiek nodrošināta par papildu samaksu.

Iedzīvotāji tiks iepriekš informēti par braucamās daļas tīrīšanas darbu plānoto dienu un laiku. SIA “Ogres Namsaimnieks” aicina darbu veikšanas laikā nenovietot automašīnas dzīvojamo māju iekšpagalmos un to stāvvietās, lai būtu iespējams veikt sniega tīrīšanas un izvešanas darbus.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā par iekšpagalmu tīrīšanu no sniega aicinām sazināties ar Teritorijas uzkopšanas nodaļu, zvanot uz tālruņa numuru 27027724.

Informējam, ka SIA “Ogres Namsaimnieks” neveic Ogres ielu un ceļu tīrīšanu no sniega.

Related Posts

Arhīvi