Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Kā rīkoties, ja dzīvoklī nesilda radiatori?

Pieslēdzot dzīvojamai mājai centralizēto apkuri, ir situācijas, kad nesilda dzīvoklī esošie radiatori vai arī nesilda kāds no radiatoriem. Šādos gadījumos nepieciešams veikt apkures sistēmas atgaisošanas darbus.

Ja pēc centralizētās apkures pieslēgšanas dzīvoklī nesilda radiatori vai silda tikai daļa radiatoru, lūdzam sazināties ar Avārijas dienestu, zvanot uz tālruņa numuru 65022261, vai pieteikt atgaisošanu, rakstot e-pastu uz info@ogresnamsaimnieks.lv. E‑pastā jānorāda sava adrese (dzīvojamās mājas un dzīvokļa numurs) un tālruņa numurs. Atgaisošanas darbi tiks veikti rindas kārtībā.

Atgādinām, ka SIA “Ogres Namsaimnieks” daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pieslēgšanu centralizētajai siltumapgādes sistēmai uzsāka š. g. 21. septembrī, un visās pārvaldīšanā esošās dzīvojamās mājās apkuri plānots pieslēgt nedēļas laikā. Atgaisošanas darbi ilgs līdz divām nedēļām.

Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem, jo vienlaikus visās dzīvojamās mājās apkures sistēmas atgaisošanas darbus veikt nevar.

Jāņem vērā, ka, pieslēdzot apkuri, dzīvojamās mājās tiek ieslēgtas termoregulācijas iekārtas – tas nozīmē, ka, ārgaisa temperatūrai sasniedzot +10 vai +12 grādus pēc Celsija (atkarībā no dzīvojamās mājas) un augstāk, apkure automātiski atslēdzas. Kamēr ārā ir salīdzinoši silti un nestrādā cirkulācijas sūkņi, atgaisot apkures sistēmas nevar, tāpēc atgaisošanas darbus var veikt tikai, kad pazeminās ārgaisa temperatūra un dzīvojamā mājā ieslēdzas apkures sistēma.

Related Posts

Arhīvi