Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Ko darīt, ja koplietošanas telpās konstatēts lapseņu vai sirseņu pūznis?

Vasaras mēnešos daudzdzīvokļu dzīvojamo māju koplietošanas telpās pūzni mēdz izveidot lapsenes vai sirseņi. Konstatējot pūzni kāpņu telpā, bēniņos vai citās koplietošanas telpās, aicinām rakstīt SIA “Ogres Namsaimnieks” iesniegumu par pūžņa likvidēšanu (dzīvokļu īpašnieki var ziņot arī elektroniski, rakstot e-pastu uz info@ogresnamsaimnieks.lv). Iesniegumā nepieciešams norādīt pūžņa atrašanās vietu, var pievienot arī foto.

Dezinsekcijas (kukaiņu iznīcināšanas) pakalpojumus SIA “Ogres Namsaimnieks” pārvaldīšanā esošajās dzīvojamās mājās veic sertificēts pakalpojumu sniedzējs uz ārpakalpojuma līguma pamata. Izmaksas par pūžņa likvidēšanu tiek segtas no dzīvojamās mājas kopējiem finanšu līdzekļiem. Katrs gadījums ir individuāls, un pakalpojuma cenu ietekmē pūžņa lielums un atrašanās vieta. Pēc nepieciešamības tiek izīrēts pacēlājs, kas stipri paaugstina kopējās izmaksas.

Lapseņu vai sirseņu pūžņi atsevišķos dzīvokļu īpašumos ir katra dzīvokļa īpašnieka atbildība, un to likvidēšana katram jāveic par saviem līdzekļiem, individuāli vēršoties pie attiecīga pakalpojumu sniedzēja.

SIA “Ogres Namsaimnieks” Klientu apkalpošanas nodaļas tālruņa numurs: 65049114.

Related Posts

Arhīvi