Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Radiatoru un dvieļu žāvētāju maiņa dzīvoklī

Radiatorus vai konvektorus un dvieļu žāvētājus, kas pieslēgti apkures sistēmai, dzīvokļos iespējams nomainīt pēc apkures sezonas noslēguma.

Kas jādara, lai nomainītu radiatorus vai konvektorus?

  • Pirms nomaiņas darbiem jāiesniedz SIA “Ogres Namsaimnieks” iesniegums ar lūgumu sagatavot tehniskos noteikumus sildķermeņu maiņai (maksas pakalpojums);
  • Jāiegādājas sildķermeņi saskaņā ar tehniskajos noteikumos norādīto informāciju;
  • Vismaz trīs darba dienas pirms sildķermeņu nomaiņas jāiesniedz SIA “Ogres Namsaimnieks” iesniegums, norādot datumu un laika periodu, kurā tie tiks mainīti. SIA “Ogres Namsaimnieks” veiks apkures sistēmas izlaišanu pirms remontdarbiem, kā arī uzpildīšanu un atgaisošanu pēc remontdarbiem (maksas pakalpojums).

Kas jādara, lai nomainītu dvieļu žāvētāju?

Pirms dvieļu žāvētāja maiņas iepriekš ir jāpiesaka SIA “Ogres Namsaimnieks” apkures sistēmas izlaišana vai karstā ūdensapgādes sistēmas izlaišana, ja dvieļu žāvētājs ir pieslēgts karstā ūdensapgādes sistēmai, (maksas pakalpojums) rakstot iesniegumu SIA “Ogres Namsaimnieks”, kurā norādīts datums un laika periods, kurā tiks veikti remontdarbi.

Dvieļu žāvētājus, kas pieslēgti karstā ūdensapgādes sistēmai, var mainīt arī apkures sezonas laikā.

Der zināt! Dvieļu žāvētāji, kas pieslēdzami apkures sistēmai, var atšķirties no tiem, kas pieslēdzami karstā ūdensapgādes sistēmai, tādēļ, tos iegādājoties, jāpārliecinās, ka pērkat atbilstošā tipa dvieļu žāvētājus.

Informāciju par radiatoru un dvieļu žāvētāju maiņu var saņemt, zvanot uz SIA “Ogres Namsaimnieks” Klientu apkalpošanas nodaļas tālruņa numuru 65049114.

Ar informāciju par maksas pakalpojumiem var iepazīties SIA “Ogres Namsaimnieks” mājas lapas sadaļā “Pakalpojumi – Cenrādis”.

Related Posts

Arhīvi