Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

SIA “Ogres Namsaimnieks” klientu aptaujas rezultāti

Š. g. 19. aprīlī noslēdzās SIA “Ogres Namsaimnieks” klientu tiešsaistes aptauja un trīs nejauši izvēlēti aptaujas dalībnieki laimēja optisko dūmu detektoru.

Aptaujā vēlējāmies noskaidrot, vai dzīvokļu īpašnieki ir informēti par vairākiem SIA “Ogres Namsaimnieks” piedāvātajiem pakalpojumiem un vai tos izmanto.

Ar SIA “Ogres Namsaimnieks” klientu portāla e.ogresnamsaimnieks.lv sadaļā “Mājas lieta” pieejamo informāciju (pārvaldīšanas izmaksām (tāmēm), dzīvojamās mājas tehnisko dokumentāciju (apsekošanas aktiem) u. c.) iepazinušies 70% aptaujāto klientu, savukārt 20% bija informēti par šādu iespēju, bet ar informāciju nebija iepazinušies. 5% atzina, ka iepriekš nezināja par iespēju tiešsaistē iepazīties ar informāciju, kas attiecas uz viņu dzīvojamo māju.  No aptaujas dalībniekiem 5% norādīja, ka nemāk atvērt Mājas lietā esošos elektroniski parakstītos dokumentus.

Informācijai! Mājas lietā pieejamos elektroniski parakstītos dokumentus iespējams atvērt, izmantojot interneta vietni www.eparaksts.lv un pēc tam spiežot uz “Pārbaudīt vai parakstīt”.

44% aptaujas dalībnieku jau izmanto e-rēķinu pakalpojumu (šobrīd pieejams AS “Swedbank” un AS “SEB banka” internetbanku lietotājiem), lai saņemtu un apmaksātu SIA “Ogres Namsaimnieks” komunālo pakalpojumu rēķinus. 40% līdz šim nebija informēti par iespēju pieteikties e-rēķina saņemšanai, savukārt 16% zināja par šādu pakalpojumu, bet to neizmanto. Informācija par e-rēķiniem ŠEIT.

52% aptaujas dalībnieku jau ir pieteikušies kompleksajai nekustamā īpašuma, mantas un civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polisei, kuru SIA “Ogres Namsaimnieks” dzīvokļu īpašniekiem piedāvā sadarbībā ar ADB “Gjensidige” Latvijas filiāli. 33% agrāk nezināja par šādu iespēju, savukārt 15% zināja par šādu pakalpojumu, bet to neizmanto. Informācija par apdrošināšanas iespējām ŠEIT.

Pateicamies visiem aptaujas dalībniekiem par atsaucību un aicinām savus klientus izmantot mūsu piedāvātos pakalpojumus!

Related Posts

Arhīvi