Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Zaļo dārza atkritumu šķirošanas iespējas Ogrē

SIA “Ķilupe” informē:

Iestājoties pavasarim, iedzīvotāji aktīvi uzsāk sava īpašuma sakopšanas darbus. Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Ķilupe” aicina iedzīvotājus, kuriem piemājas teritorijā ir pērnā gada lapas, pašiem nogādāt sagrābtās lapas, zāli un citus zaļos dārza atkritumus uz šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumu Akmeņu ielā 43b, Ogrē.

Lapas un citus zaļos dārza atkritumus šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā var nodot bez maksas. Minētie atkritumi saviem spēkiem būs jāizber no maisiem konteinerā, un šajos maisos nedrīkst būt sadzīves atkritumu piemaisījumi. Ja maisos pie lapām un dārza atkritumiem būs citi sadzīves atkritumi, tos nepieņems.

Savukārt juridiskās personas par bioloģisko atkritumu izvešanas pakalpojuma pieteikšanu var vērsties pie SIA “Ķilupe” individuāli, vienojoties par pakalpojuma izmaksām un sniegšanas grafiku.

Šķiroto atkritumu laukuma Akmeņu ielā 43b, Ogrē, darba laiks:

  • Darba dienās – no plkst. 10:00 līdz 19:00;
  • Sestdienās, svētdienās un svētku dienās – no plkst. 10:00 līdz 16:00.

Tāpat šajā laukumā iespējams bez maksas nodot nolietoto sadzīves elektrotehniku, stikla burkas un pudeles, logu stiklu, papīra, kartona iepakojumu, makulatūru, piena/sulas tetrapakas, PET pudeles, baterijas, akumulatorus, atstrādātās eļļas un eļļas filtrus, kā arī metāla atkritumus utt.

Related Posts

Arhīvi