Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Izstrādāts kalkulators dzīvojamās mājas renovācijas izmaksu aprēķināšanai

SIA “Ogres Namsaimnieks” izstrādājusi tiešsaistes rīku – informatīvu kalkulatoru, ar kura palīdzību var iepazīties ar pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju provizoriskajām renovācijas (energoefektivitātes paaugstināšanas projekta) īstenošanas izmaksām.

Izmaksu kalkulatorā, ievadot dzīvojamās mājas adresi (ielas nosaukums, mājas numurs), kā arī dzīvokļa numuru, iespējams iepazīties ar:

  • Aptuvenām siltumenerģijas izmaksām konkrētam dzīvoklim pirms renovācijas projekta īstenošanas;
  • Aptuvenām siltumenerģijas izmaksām konkrētam dzīvoklim pēc renovācijas projekta īstenošanas;
  • Aptuvenām siltumenerģijas patēriņa izmaiņām konkrētā dzīvoklī, salīdzinot siltumenerģijas patēriņu pirms un pēc renovācijas projekta īstenošanas;
  • Aptuveno kredīta maksājumu par kvadrātmetru.

Kalkulatorā iespējams mainīt dažādus lielumus, piemēram, kredīta maksājumu par kvadrātmetru. Personalizētajā grafikā ir redzamas izmaksas konkrētajam dzīvoklim pirms un pēc energoefektivitātes paaugstināšanas projekta īstenošanas gada griezumā.

Kalkulators ir pieejams SIA “Ogres Namsaimnieks” mājas lapas www.ogresnamsaimnieks.lv sadaļā “Māju renovācija – Kalkulators”.

Konsultācijas par savas dzīvojamās mājas renovāciju dzīvokļu īpašnieki var saņemt SIA “Ogres Namsaimnieks” Ēku apsaimniekošanas departamentā, darba laikā zvanot uz tālruņa numuru 28384246.

Related Posts

Arhīvi