Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Turpinās lāsteku tīrīšanas darbi

SIA “Ogres Namsaimnieks” pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju jumtu tīrīšana no lāstekām un sniega aktīvi turpinās.

Uzņēmuma darbinieki regulāri apseko dzīvojamo māju jumtus un, konstatējot lielas lāstekas vai sniega pārkares, kas var radīt apdraudējumu cilvēkiem vai īpašumam, sākotnēji (līdz tīrīšanas darbu uzsākšanai) norobežo bīstamo teritoriju ar lentām. Tīrīšanas darbus veic divas Remontu nodaļas brigādes ar pacēlājiem, savukārt vietās, kurām nav iespējams piekļūt ar pacēlāju, tīrīšanu ar speciālu aprīkojumu veic uzņēmums, kas nodrošina alpīnistu pakalpojumus.

Svarīgi! Tīrīšanas darbu laikā no jumta krīt lāstekas, kas var iekļūt arī balkonos vai lodžijās (īpaši augšējos stāvos) un bojāt tajās atstātos priekšmetus. Aicinām neizlikt priekšmetus uz balkoniem vai lodžijām!

Pamanot bīstamas lāstekas vai lielas sniega pārkares pie dzīvojamo māju jumtiem, zvaniet Ēku apsaimniekošanas departamentam uz tālruņa numuru 25406383 vai rakstiet e-pastu uz Baiba.Liepa@ogresnamsaimnieks.lv.

Aicinām ziņot arī, ja ir norautas norobežojošās lentas!

Related Posts

Arhīvi