Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Informācija par sniega tīrīšanu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmos

Stiprās snigšanas rezultātā šobrīd liels sniega daudzums ir arī Ogres dzīvojamo māju iekšpagalmos, kas apgrūtina gan automašīnu novietošanu, gan pārvietošanos tajos. SIA “Ogres Namsaimnieks” tiek saņemti jautājumi no iedzīvotājiem par sniega tīrīšanu un izvešanu.

Kas jādara, lai pasūtītu iekšpagalma braucamās daļas tīrīšanu no sniega?

Iekšpagalma braucamās daļas tīrīšanu no sniega pasūta dzīvojamās mājas pārstāvis, darba laikā ievietojot iesniegumu SIA “Ogres Namsaimnieks” papīra formātā pasta kastītē Mālkalnes prospektā 3, Ogrē (1. stāvā) vai rakstot e‑pastu uz info@ogresnamsaimnieks.lv (obligāti jānorāda savs tālruņa numurs). Pakalpojums tiek nodrošināts ar traktortehniku par papildu samaksu (sākot no 23 EUR stundā), sadalot izmaksas uz visiem attiecīgās dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašniekiem.

Iesniegumā jānorāda, vai pēc iekšpagalma braucamās daļas tīrīšanas sniegu nepieciešams izvest vai tikai pārvietot uz zaļo zonu pie dzīvojamās mājas (ja ir vieta). Sniega izvešana tiek nodrošināta par papildu samaksu.

Iedzīvotāji tiks informēti par braucamās daļas tīrīšanas darbu plānoto dienu un laiku, lai varētu savlaicīgi pārvietot savas automašīnas un tās netraucētu sniega tīrīšanas darbiem.

SIA “Ogres Namsaimnieks” aicina iedzīvotājus attīrīt no sniega savu automašīnu, kā arī vietu tai apkārt, pārvietojot sniegu uz zaļo zonu (neatstāt uz iekšpagalma braucamās daļas).

Jāņem vērā! Sētnieku pienākumos neietilpst iekšpagalma braucamās daļas attīrīšana no sniega!

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā par iekšpagalmu tīrīšanu no sniega aicinām sazināties ar Teritorijas uzkopšanas nodaļu, zvanot uz tālruņa numuru 27027724.

Svarīgi!

Pamanot bīstamas lāstekas vai lielas sniega pārkares pie dzīvojamo māju jumtiem, aicinām zvanīt Ēku apsaimniekošanas departamentam uz tālruņa numuru 25406383 vai rakstīt e-pastu uz Baiba.Liepa@ogresnamsaimnieks.lv.

Related Posts

Arhīvi