Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Notiek sniega tīrīšanas darbi

Ņemot vērā, ka pēdējās dienās notiek intensīva snigšana un veidojas bieza sniega kārta, SIA “Ogres Namsaimnieks” pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju sētnieki šobrīd veic sniega tīrīšanas darbus, tīrot iekšpagalmu ietves un izveidojot ejas gājējiem pāri piebraucamajam ceļam un/vai stāvvietai. Stipras snigšanas laikā sētnieki tīra sniegu ik pēc 3–4 stundām, lai nodrošinātu, ka pa dzīvojamās mājas piesaistīto teritoriju var pārvietoties gājēji.

Sētnieku darba vajadzībām – ietvju kaisīšanai, lai tās nebūtu slidenas – pie dzīvojamām mājām ir izvietotas smilšu kastes, kuras tiek pēc vajadzības papildinātas.

Jāņem vērā! Iekšpagalma braucamās daļas tīrīšana neietilpst sētnieka pienākumos!

Lai pasūtītu iekšpagalma stāvvietas un/vai piebraucamā ceļa tīrīšanu, dzīvojamās mājas pārstāvim jāvēršas SIA “Ogres Namsaimnieks” – darba laikā ievietojot iesniegumu papīra formātā pasta kastītē Mālkalnes prospektā 3, Ogrē (1. stāvā) vai rakstot e‑pastu uz info@ogresnamsaimnieks.lv (obligāti jānorāda savs tālruņa numurs). Pakalpojums tiek nodrošināts ar traktortehniku par papildu samaksu (sākot no 23 EUR stundā), sadalot izmaksas uz visiem attiecīgās dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašniekiem.

Mājas pārstāvis informēs iedzīvotājus par braucamās daļas tīrīšanas darbu plānoto dienu un laiku (nepieciešamības gadījumā pie dzīvojamās mājas tiks izvietoti paziņojumi).

SIA “Ogres Namsaimnieks” aicina tīrīšanas darbu laikā nenovietot automašīnas dzīvojamo māju iekšpagalmos un to stāvvietās, lai varētu veikt sniega tīrīšanas un izvešanas darbus.

Jāņem vērā, ka sniegu, kas notīrīts no automašīnas un tai apkārt, nevajadzētu atstāt uz iekšpagalma braucamās daļas.

Related Posts

Arhīvi