Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Jauns būvdarbu un remontdarbu cenrādis

2021. gada 1. janvārī spēkā stājies jauns SIA “Ogres Namsaimnieks” maksas pakalpojumu cenrādis siltumapgādes, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu būvdarbiem un remontdarbiem.

Cenrādī iekļauti tādi maksas pakalpojumi kā sildķermeņu un dvieļu žāvētāju maiņa dzīvokļos, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu ierīkošana un maiņa, ūdens un kanalizācijas stāvvadu posmu maiņa dzīvoklī, ūdens krāna, vannas, izlietnes, tualetes poda, kā arī veļasmašīnas un trauku mazgājamās mašīnas uzstādīšana un maiņa.

Būtiskākās izmaiņas cenrādī:

  • Izvēloties pasūtīt SIA “Ogres Namsaimnieks” pakalpojumu (veicamo būvdarbu vai remontdarbu komplektu), klientam tiek piedāvāti izdevīgāki nosacījumi. Piemēram, cenā par sildķermeņa maiņu tiek iekļauta arī vecā sildķermeņa demontāža, jaunā sildķermeņa uzstādīšana un pieslēgšana pie apkures sistēmas stāvvada, apkures sistēmas izlaišana pirms remontdarbiem, uzpildīšana un atgaisošana pēc tiem. Savukārt ja sildķermeni maina cits pakalpojuma sniedzējs, klientam atsevišķi jāmaksā par apkures sistēmas izlaišanu, uzpildīšanu un atgaisošanu, ko par papildu samaksu veic SIA “Ogres Namsaimnieks” saskaņā ar cenrādi;
  • Apkures sistēmas, kā arī karstā un aukstā ūdens apgādes sistēmu izlaišanas un uzpildīšanas cena noteikta dzīvoklim (iepriekš samaksa bija jāveic atsevišķi par katru stāvvadu);
  • SIA “Ogres Namsaimnieks” vairs nepiedāvā ūdens patēriņa skaitītāju maiņu.

Būvizstrādājumus (piemēram, radiatorus, izlietnes, cauruļvadus u. c.) var sagādāt pats klients vai arī SIA “Ogres Namsaimnieks” darbinieki. Būvizstrādājumu izmaksas cenrādī nav iekļautas.

Siltumapgādes, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu būvdarbi un remontdarbi privātmājās, sabiedriskajās ēkās un iestādēs tiek veikti tikai pēc iepriekšējas vienošanās, sastādot lokālo tāmi.

Cenrādī norādītos maksas pakalpojumus var saņemt, iesniedzot SIA “Ogres Namsaimnieks” iesniegumu un veicot priekšapmaksu ar bankas pārskaitījumu vai bankas karti pirms pakalpojuma saņemšanas.

Ar jauno cenrādi var iepazīties SIA “Ogres Namsaimnieks” mājas lapas sadaļā “Pakalpojumi – Cenrādis”. Informāciju par cenrādī iekļautajiem maksas pakalpojumiem var saņemt, zvanot Klientu apkalpošanas nodaļai uz tālruņa numuru 65049114.

Related Posts

Arhīvi