Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

SIA “Ogres Namsaimnieks” kolektīvs aicina piedalīties labdarības akcijā

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, SIA “Ogres Namsaimnieks” kolektīvs vēlējās kopīgiem spēkiem sarūpēt nelielas dāvaniņas un dāvināt tās kādam, kuram tas ir nepieciešams un sagādās prieku. Sazinoties ar sabiedriskā labuma organizāciju “Latvijas Samariešu apvienība”, ideja ieguva konkrētu apveidu – šajos Ziemassvētkos iepriecināt Ogres novadā dzīvojošus maznodrošinātos vientuļos seniorus.

Par SIA “Ogres Namsaimnieks” kolektīva saziedoto naudu tika sarūpētas nelielas dāvanu paciņas, kuras “Latvijas Samariešu apvienības” Vidusdaugavas nodaļas aprūpes darbinieki senioriem nogādās neilgi pirms Ziemassvētkiem.

SIA “Ogres Namsaimnieks” aicina ikvienu pievienoties labdarības iniciatīvai! Kopīgiem spēkiem varam iepriecināt vēl vairāk cilvēku!

Kā piedalīties labdarības iniciatīvā?

  1. Sagatavo paku ar kvalitatīviem, ilgstošai lietošanai derīgiem pārtikas produktiem, kuru uzglabāšanai nav nepieciešams nodrošināt īpašu temperatūru (piemēram, tēja, kafija, cepumi, konservi, eļļa, cukurs, makaroni, medus, milti, graudaugi, žāvēti augļi, garšvielas).
  2. Ja vēlies savu sarūpēto paciņu noformēt kā dāvanu, tad pievieno katrai paciņai kartiņu, lai dāvanas saņēmējs zina Tavu vārdu.
  3. Līdz š. g. 10. decembrim (ieskaitot) zvani SIA “Ogres Namsaimnieks” uz tālruņa numuru 68626474 vai raksti e-pastu uz Alina.Melngaile@ogresnamsaimnieks.lv, lai vienotos par pakas nodošanu. SIA “Ogres Namsaimnieks” darbinieki saziedotās dāvanu paciņas nogādās “Latvijas Samariešu apvienības” Vidusdaugavas nodaļas aprūpes darbiniekiem.

Kā vēl var palīdzēt?

  • Ja vēlies palīdzēt līdzcilvēkiem, neizejot no mājām, aicinām ziedot “Latvijas Samariešu apvienībai”, veicot bankas pārskaitījumu. Ja vēlies, lai līdzekļi nonāktu tieši Vidusdaugavas nodaļas rīcībā (apkalpo Ogres, Skrīveru, Ķekavas, Lielvārdes, Aizkraukles, Ērgļu novadus), maksājuma mērķī norādi “Vidusdaugavas nodaļai”. Rekvizīti:

Biedrība “Latvijas Samariešu apvienība”

Reģ. nr. 40008001803

Visbijas prospekts 18, Rīga, LV-1014

Konta Nr. LV88PARX0015208370001 (AS “Citadele banka”,SWIFT kods – PARXLV22)

  • Par citiem palīdzības veidiem aicinām sazināties ar “Latvijas Samariešu apvienības” Vidusdaugavas nodaļu, zvanot uz tālruņa numuru 22002927 vai rakstot e-pastu uz vidusdaugava@samariesi.lv. Vairāk informācijas mājas lapā https://www.samariesi.lv.

SIA “Ogres Namsaimnieks” izsaka pateicību “Latvijas Samariešu apvienībai” par atsaucību labdarības akcijas īstenošanā!

Aicinām pārtikas produktu ziedotājus būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai!

Related Posts

Arhīvi