Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Privātpersonas var nodot koku lapas bez maksas

Koku lapas no visiem SIA “Ogres Namsaimnieks” pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmiem plānots pabeigt izvest līdz 5. decembrim.

Kā katru gadu savāktās lapas tiek nogādātas SIA “Ogres Namsaimnieks” lapu laukumā, kur tās tiek kompostētas, ar laiku iegūstot kvalitatīvu augsni, ko vēlāk izmanto daudzdzīvokļu dzīvojamo māju apzaļumošanas projektu īstenošanai.

Lapkritim tuvojoties noslēgumam, arī privātmāju īpašniekiem ir jāparūpējas par savu īpašumu sakopšanu un jāsavāc nokritušās koku lapas, tāpēc arvien biežāk SIA “Ogres Namsaimnieks” tiek saņemti jautājumi no iedzīvotājiem – kur nodot lapas.

SIA “Ogres Namsaimnieks” lapu savākšanas pakalpojumu privātpersonām pēc individuāla pasūtījuma nesniedz, bet esam sagatavojuši informāciju par to, kur ogrēnieši var nodot koku lapas.

Privātpersonas ar savu transportu var nogādāt lapas, nezāles un nopļauto zāli SIA “Ķilupe” šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā Akmeņu ielā 43b, Ogrē.

Lapām jābūt maisos (bez tilpuma ierobežojuma), bez sadzīves atkritumu piemaisījumiem. Lapas saviem spēkiem jāizber no maisiem konteinerā, un arī šajos maisos nedrīkst būt sadzīves atkritumu piemaisījumi. Ja maisos pie lapām būs citi atkritumi, tos nepieņems!

Šķiroto atkritumu pieņemšanas laukuma Akmeņu ielā 43b, Ogrē, darba laiks:

  • Darba dienās no plkst. 10:00 līdz 19:00.
  • Sestdienās, svētdienās un svētku dienās no plkst. 10:00 līdz 16:00.

Jāņem vērā! Lapu izkraušana iedzīvotājiem jāveic saviem spēkiem un tikai tam paredzētajā vietā. Lapas tiek pieņemtas tikai šķiroto atkritumu pieņemšanas laukuma darba laikā! Lapām nedrīkst būt citu atkritumu piemaisījumi.

Šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā bez maksas iespējams nodot arī nolietoto sadzīves elektrotehniku, stikla burkas un pudeles, papīra, kartona iepakojumu, makulatūru, piena/sulas pakas, PET pudeles, dienas gaismas spuldzes, baterijas, akumulatorus un metāla atkritumus utt.

Related Posts

Arhīvi