Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Centralizētās apkures atslēgšanu uzsāks 18. maijā

SIA “Ogres Namsaimnieks” informē, ka dzīvojamās mājās, kuras ir pieslēgtas centralizētajai siltumapgādes sistēmai, atslēgt apkuri uzsāks š. g. 18. maijā. Tiek plānots, ka apkure visās dzīvojamās mājās tiks atslēgta līdz 20. maijam. Šonedēļ centralizētā apkure vēl netiks atslēgta, jo naktīs tiek prognozēta zema gaisa temperatūra, kā arī atsevišķās dienās pat slapjš sniegs.

Dzīvokļu īpašnieku pilnvarotās personas var vērsties pie SIA “Ogres Namsaimnieks” ar iesniegumu atslēgt apkuri konkrētai dzīvojamai mājai pirms 18. maija, iesnieguma tekstā apliecinot, ka par vēlamo apkures atslēgšanas datumu ir aptaujāts vairākums dzīvojamās mājas iedzīvotāju. Pēc iesnieguma saņemšanas apkures atslēgšanas darbi tiks veikti rindas kārtībā.

Informācijai! Dzīvojamās mājas, kuras ir pieslēgtas centralizētajai siltumapgādes sistēmai, ir aprīkotas ar automatizētiem individuāliem siltummezgliem. Uzstādītie parametri paredz, ka, sasniedzot ārgaisa temperatūru +10 vai +12 grādi pēc Celsija (atkarībā no dzīvojamās mājas) un augstāk, apkure automātiski tiek izslēgta.

Related Posts

Arhīvi