Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Jauna informācija – centralizēto apkuri aprīlī vēl neatslēgs!

Sekojot līdzi jaunākajām laikapstākļu prognozēm, saskaņā ar kurām tuvākajā laikā naktīs gaidāma zema vidējā temperatūra, SIA “Ogres Namsaimnieks” ir pieņēmusi lēmumu pagaidām neatslēgt centralizēto apkuri, ko bija ieplānots uzsākt š. g. 28. aprīlī, kā tika ziņots iepriekš. Informācija par laiku, kad apkure tiks centralizēti atslēgta, tiks izziņota vēlāk.

Svarīgi! Dzīvojamās mājas, kuras ir pieslēgtas centralizētajai siltumapgādes sistēmai, ir aprīkotas ar automatizētiem individuāliem siltummezgliem. Uzstādītie parametri paredz, ka, sasniedzot ārgaisa temperatūru +10 vai +12 grādi pēc Celsija (atkarībā no dzīvojamās mājas) un augstāk, apkure tiek izslēgta.

Dzīvojamo māju pilnvarotās personas var vērsties pie SIA “Ogres Namsaimnieks” ar iesniegumu atslēgt apkuri konkrētai dzīvojamai mājai, iesnieguma tekstā apliecinot, ka par vēlamo apkures atslēgšanas datumu ir aptaujāts vairākums dzīvojamās mājas iedzīvotāju. Pēc iesnieguma saņemšanas apkures atslēgšanas darbi tiks veikti rindas kārtībā.

Related Posts

Arhīvi