Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Daudzdzīvokļu dzīvojamo māju kāpņu telpās pakāpeniski uzstādīs jaunus ziņojumu dēļus

SIA “Ogres Namsaimnieks” pārvaldīšanā esošo daudzdzīvokļu dzīvojamo māju kāpņu telpās pakāpeniski uzstādīs jaunus ziņojumu dēļus.

Apsekojot dzīvojamo māju kāpņu telpās šobrīd esošos ziņojumu dēļus, konstatēts, ka vairumā gadījumu ziņojumu dēļi ir stipri nolietojušies, pārāk mazi un uz tiem izlikt informāciju ir neparocīgi, vai arī dēļu nav vispār un informācija tiek izlīmēta pie kāpņu telpu sienām, kopumā radot nesakoptu iespaidu.

Ziņojumu dēļi sākotnēji tiks izvietoti kāpņu telpās, kurās to šobrīd nav, bet pēc tam tiks nomainīti ziņojumu dēļi no skaidu plāksnes, jo pie tiem informāciju ir apgrūtinoši piestiprināt – parasti paziņojumi pie šādiem dēļiem tiek pielīmēti, bet pēc tam tos ir grūti noņemt. Pakāpeniski plānots nomainīt visus ziņojumu dēļus, kuri ir sliktā stāvoklī.

Orientējošās izmaksas par vienu ziņojumu dēli (ieskaitot uzstādīšanu) ir 10,84 eiro (bez PVN). Izmaksas par ziņojumu dēļu uzstādīšanu tiks attiecinātas uz konkrēto dzīvojamo māju.

SIA “Ogres Namsaimnieks” norāda, ka informācijas sniegšana pārvaldīšanā esošo dzīvojamo māju dzīvokļu īpašniekiem ir viena no pārvaldīšanas darbībām, tādēļ arī ir pieņemts lēmums par jaunu ziņojumu dēļu iegādi un izvietošanu kāpņu telpās.

Pēc jauno ziņojumu dēļu uzstādīšanas dzīvojamo māju kāpņu telpās tiks izvietota vienota, aktualizēta pamatinformācija (piemēram, kontaktinformācija avārijas situācijās, koplietošanas telpu sanitārās kopšanas grafiks, lielgabarīta atkritumu iznešanas grafiks u. c.).

Related Posts

Arhīvi