Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

SIA “Ķilupe” piedāvā bez maksas atbrīvoties no nolietotās elektrotehnikas, makulatūras un stikla iepakojuma

Pavasaris ir laiks, kad vairāk domājam par sava īpašuma un vides sakārtošanu. Atkritumu apsaimniekotājs SIA “Ķilupe” piedāvā gan privātmāju un dzīvokļu īpašniekiem, gan uzņēmumiem un pašvaldības iestādēm iespēju ērti un bez maksas atbrīvoties no nolietotas elektrotehnikas.

“Eko dienu” laikā no Ogres novada iedzīvotājiem bez maksas tiks pieņemta makulatūra (avīzes, žurnāli, grāmatas), stikla iepakojums (tukšas stikla burkas un pudeles) un visdažādākā sadzīves elektrotehnika – televizori, ledusskapji, gāzes plītis, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, datori un monitori, radioaparāti, mūzikas centri, magnetolas, putekļusūcēji, gludekļi, fēni, tējkannas, blenderi un cita mazā virtuves sadzīves tehnika, telefoni, mobilie telefoni un to lādētāji utt. SIA “Ķilupe” atgādina, ka nolietotās elektropreces nedrīkst būs izjauktas.

Makulatūras, stikla iepakojuma un sadzīves elektrotehnikas savākšana un izvešana notiks bez maksas, ar SIA “Ķilupe” transportu un darbaspēku, piebraucot pie katra klienta individuāli.

  • “Eko dienas” Ogres pilsētas, Ogresgala un Ciemupes iedzīvotājiem – 2020. gada 17. un 18. marts.
  • “Eko dienas” Ogres novada pagastu iedzīvotājiem – 2020. gada marta beigas (vienojoties ar katru klientu individuāli).

Pakalpojumu var pieteikt pa tālruņa numuru 29104053 vai 65071222, kā arī sūtot e-pastu ar pieteikumu “Eko diena” uz kilupe@gmail.com.

Related Posts

Arhīvi