Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001
Mālkalnes prospekts 3, Ogre, LV-5001

Jauna mājas lapa un klientu portāls e.ogresnamsaimnieks.lv no 2019.gada 17.maija!

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Ogres Namsaimnieks” (turpmāk tekstā – Sabiedrība) informē, ka no 2019.gada 17.maija ir atklāta Sabiedrības jaunā mājas lapa. Sabiedrības mājas lapas adrese paliek nemainīga – www.ogresnamsaimnieks.lv!

Līdz ar Sabiedrības jaunās mājas lapas atklāšanu tiek atklāts arī klientu portāls – e.ogresnamsaimnieks.lv (turpmāk tekstā – Portāls)! Zemāk Portāla attēls.

Portāls Sabiedrības klientiem piedāvā:

1. apskatīt komunālo pakalpojumu rēķinus un veiktos maksājumus;

2. nodot aukstā un karstā ūdens patēriņa skaitītāju rādījumus, aplūkot to rādījumu vēsturi un informāciju par ūdens patēriņa skaitītājiem;

3. apskatīt Sabiedrības paziņojumus;

4. apskatīt daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas lietu;

5. citas iespējas.

Reģistrēšanās Portālā ir iespējama šādi:

1. aizpildot reģistrācijas iesniegumu Sabiedrības Klientu apkalpošanas un attīstības nodaļā (Mālkalnes prospektā 3, Ogrē, Ogres novadā, LV-5001);

2. nosūtot reģistrācijas iesniegumu, kas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, uz e-pasta adresi info@ogresnamsaimnieks.lv;

3. izmantojot Portālā norādīto banku autorizācijas iespējas reģistrēšanās veikšanai.

Pieslēgšanās Portālam ir iespējama šādi:

1. izmantojot e-pasta adresi un paroli;

(Pieslēdzoties Portālam ir pieejamas šādas sadaļas: “Rēķini”, “Skaitītāji”, “Adreses”, “Uzstādījumi”, “Paziņojumi”, “Saziņa” un “Dokumenti”)

2. izmantojot norādīto banku autorizāciju.

(Pieslēdzoties Portālam ir pieejamas šādas sadaļas: “Rēķini”, “Skaitītāji”, “Adreses”, “Uzstādījumi”, “Paziņojumi”, “Mājas lieta”, “Saziņa” un “Dokumenti”)

SVARĪGA INFORMĀCIJA!

Tiem Sabiedrības klientiem, kuri bija reģistrējušies iepriekšējās mājas lapas sadaļā “E-Ogresnamsaimnieks”, būs jāveic pārreģistrācija jaunajā Portālā atbilstoši iepriekšminētajām iespējām.

Sabiedrība informē, ka šobrīd notiek mājas lapas un Portāla atsevišķu sadaļu pilnveidošana. Aicinām Sabiedrības klientus būt saprotošiem šajā pārejas procesā un neskaidrību vai jautājumu gadījumā vērsties Sabiedrībā (Mālkalnes prospektā 3, Ogrē, Ogres novadā, LV-5001) vai zvanīt uz tālruņa numuru 65049114 vai sūtīt e-pastu uz info@ogresnamsaimnieks.lv.

Related Posts

Arhīvi